PLANUL SECRET al lui Nicolae Ceaușescu a fost DEZVĂLUIT. Ordinul care a dat FIORI RECI multor români. Scopul era să…

PLANUL SECRET al lui Nicolae Ceaușescu a fost DEZVĂLUIT. Ordinul care a dat FIORI RECI multor români. Scopul era să…
PLANUL SECRET al lui Nicolae Ceaușescu a fost DEZVĂLUIT. Ordinul care a dat FIORI RECI multor români. Scopul era să...
Autor:

PLANUL SECRET al lui Nicolae Ceaușescu a fost DEZVĂLUIT. Ordinul care a dat FIORI RECI multor români

S-a tot vorbit despre planul secret a lui Niclae Ceaușescu, un ordin care a dat fiori reci multor români. Fostul dictator a dat o dispoziție obligatorie pentru construirea unui tunel subteran sub București, iar Colonelul în rezervă, Nicolae Kovacs, a vorbit despre porunca liderului socialist.

Nicolae Kovacs a spus pentru Libertatea că Nicolae Ceaușescu voia ca prin acest proiect să demonstreze că „e cel mai tare conducător din blocul socialist”. Colonelul s-a ocupat de proiectul secret de sub Casa Poporului. Acesta a mai spus că Liderul socialist dorea ca sub București să existe niște tuneluri prin care mașinile să poată circula.

“Este vorba de aproximativ 20 de kilometri de tuneluri realizate în aşa fel încât să se poată circula prin ele cu maşini cu motor electric. Tunelurile principale leagă Palatul Cotroceni de Academia Militară, pe aceasta de Casa Poporului, iar de aici pleacă două tuneluri mari: unul spre fostul Comitet Central (actualul Minister de Interne din Piaţa Revoluţiei – n.r.) şi unul spre actualul Minister al Apărării. Cele dinspre Piaţa Revoluţiei sunt întrerupte din loc în loc de uşi de şapte tone greutate fiecare, pentru a închide etanş zona în caz de necesitate”, a spus Nicolae Kovacs.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X