Planul cutremurător al Elenei Băsescu. Vorbește despre o mutare care arunca în aer lumea politică

planul cutremurator
Planul cutremurător al Elenei Băsescu. Vorbește despre o mutare care arunca în aer lumea politică
Autor:

Planul cutremurător al Elenei Băsescu. Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a pus la cale un plan cutremurător. EBA vorbește despre o mutare care arunca în aer lumea politică. Totul a fost divulgat de ea, într-un mesaj postat pe Facebook.

Planul cutremurător al Elenei Băsescu. Mezina familiei Băsescu ar putea reveni în politică. Într-un mesaj postat pe contul personal de socializare, însoţit de hashtag-ul #ItsGoodToBeBack, Elena Băsescu arată că s-a întâlnit cu mulţi prieteni şi colegi de partid, dar şi cu susţinători ai Partidului Mişcarea Populară, cu ocazia inaugurării sediului PMP din Sectorul 6 al Capitalei, informează evz.ro.

„Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid”.

„Alături de mine au fost preşedintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele executiv, deputatul Marius Paşcan, deputatul de Bucureşti Sebastian Moise, senatoarea de Maramureș, doamna Severica Rodica Covaciu, deputatul de Maramureş Adrian Todoran şi preşedintele organizaţiei judeţene Ilfov, Rizia Tudorache”, a scris Elena Băsescu, ale cărei aptitudini de PR s-au văzut în finalul mesajului: „Gazda noastră a fost Ştefan Florescu, viitorul primar al Sectorului 6, un om extrem de implicat în viaţa comunităţii locale”.

Pentru Elena Băsescu, revederea cu liderii PMP a fost de bun augur, după cum chiar ea recunoaște: „Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid, dar şi cu numeroşi susţinători ai PMP. Sunt foarte optimistă că PMP se va consolida şi va reuşi să-şi atingă potenţialul pe care îl are. Iar asta se va vedea inclusiv la alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie”.

La final, Elena Băsescu și-a încheiat mesajul cu expresia „#ItsGoodToBeBack” – „Este bine să revii”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X