evzmonden.ro Web analytics

Pisicile s-au zburlit la juriu la Expoziția internațională de la Sala Palatului. GALERIE FOTO

Pisicile s-au zburlit la juriu la Expoziția internațională de la Sala Palatului. GALERIE FOTO
Pisicile s-au zburlit la juriu la Expoziția internațională de la Sala Palatului. GALERIE FOTO

Expozitia internationala de pisici – HalloWinner Cat Show, organizată astăzi și mâine de clubul SofistiCAT, a adus la Sala Palatului pisici venite de peste mari si tari.

Prin fata juriului, compus din sase arbitri internationali au defilat frumoase exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Burmeza, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza. În ton cu sărbătoarea de Halloween, stăpânii n-au uitat să se costumeze ceea ce se pare că le-a cam agitat pe frumoasele feline, unele devenind destul de recalcitrante.

În prima zi a competiției, cea mai bine punctată pisică apariține rasei proaspăt omologate Singapura, declarată oficial cea mai mică rasă de pisică domestică din lume și care este foarte rară. Printre vedete competiției, adică între primele locuri, s-au numărat o pisică din rasa Exotica, dar și Norvegiana de Padure. _MG_0011 _MG_0025 _MG_0036 _MG_0043 _MG_0055 _MG_0072 _MG_0096 _MG_0098 _MG_0106 _MG_0112 _MG_0115 _MG_0127 _MG_0150 _MG_0177 _MG_0196 _MG_0208 _MG_0286 _MG_0308 _MG_0325 _MG_0335

Atat astăzi, cat si mâine, au loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici. Premii speciale vor fi acordate pisicilor castigatoare ale concursului Full Monty – la care vor participa numai pisicile care nu mai au nimic de ascuns si anume din rasa Sphynx.

Ca de fiecara data se desfașoară si campania “ARATA CA ITI PASA”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Camera cu Pisici, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate spre adoptie.

Fotografii Nicu Dîrdîiac

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X