Critici dure după ce un rapper cunoscut și-a publicat noul videoclip. Are 1 milion de dislike-uri pe Youtube. Fanii sun extrem de dezamăgiți.

Rapperului rus Timati a adunat un val de critici extrem de dure pentru videoclipul ultimei piese, Moskva. Din nefericire, piesa a strâns un milion de dislike-uri. Este un număr record în istoria videoclipurilor ruseşti încărcate pe canalul de Youtube.

Piesa lansată la începutul acestei luni, cu o zi înainte de alegerile locale din Federaţia Rusă, are versuri care elogiază oraşul Moscova, iar pe alocuri îndeamnă indirect oamenii să nu iasă la mitinguri.

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

Clipul lui Timati, pentru care a colaborat cu alt star al underground-ului din Rusia, GUF , a strâns doar 54 de mii de aprecieri, din aproape 3 milioane de vizualizări. Fanii au criticat dur decizia autorilor versurilor cântecului, acuzându-i de manipulare.

Alţii au scris că interpreţii au fost plătiţi de autorităţile locale pentru a face piesa. Într-o postare de Instagram, rapperul Timati a dezminţit orice învinuire în adresa sa.