Picanterii, marca Oana Zavoranu! Vedeta a oferit noi dezvaluiri despre partnerul sau de viata, de care este mandra nevoie mare.

Asa cum este invatata, Oana Zavoranu a oferit noi informatii pline de sinceritate… direct din dormitor.

Bărbatul trebuie să stea după femeie

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zavoranu, scrie Ciao.

„Pot să plec din emisiune?”, a raspuns Alex, crispat de cele auzite.

Citește și: O personalitate din showbiz-ul românesc s-a iubit cu Mircea Badea! Mărturisiri impresionante...

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste.

Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut. Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara.

A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow’. Este un bărbat unul la un milion. lex mă suportă foarte bine. Norocul nostru este că, atunci când este unul nervos, celălalt nu este.

Ştie să mă ia, are gesturi care mă calmează. Îl mai cert când mă mai ia la mişto, dar apoi ne apucă râsul. Mai am eu nişte chestii… de exemplu, o fază ca a lui Mrs. Bean, când îi pălesc una peste cap. Îi mai pun piedică. De-ale mele”, a mai declarat Oana Zavoranu.