Piatra acesta poate face minuni pentru viața ta sentimentală. Iată ce schimbări au loc atunci când plasezi două inimi de ametist în dormitor

Orice femeie îndrăgostită ar trebui să păstreze în dormitor două inimi de ametist pentru ca partenerul să o iubească și să nu o înșele. Ametistul este piatra fidelității în iubire. Se spune că Sf Valentin purta un inel cu ametist pe care era gravată imaginea lui Cupidon.

Încă din antichitate oamenii au fost fascinați de puterea magică a pietrelor prețioase. Despre ametist se spunea că apără împotriva energiilor negative, ”lipezește” mintea și inima și ajută la eliberearea de trecut.

Citește și: Cum atragi norocul în iubire. Oana Hanganu: „Ritual simplu, în 11 pași...”

Ametistul anulează atașamentele emoționale și îl ajută pe purtător să se vindece de traume, mai ales după o despărțire.

În relații, stimulează comunicarea deschisă, sinceritatea, aflarea și rostirea adevărului, iar în cazul unor certuri sau discuții în contradioriu, ajută la păstrarea calmului și a detașării.

Persoanele care poartă ametist nu-și pierd cumpătul și nu reacționează emoțional.

În iubire, ametistul stimulează intuiția și empatia, puterea de a comunica telepatic, dar și diponibilitatea de a respecta libertatea partenerului.

Dar, înainte de toate, ametistul este piatra fidelității în cuplu!

Femeile îndrăgostite ar trebui să păstreze în dormitor două inimi sau două sfere de ametist, pentru ca partenerul să nu le înșele. Ametistul protejează cuplul împotriva tentațiilor și provocărilor.

Inimile de ametist ar trebui păstrate pe noptieră, iar sferele, în ”colțul iubirii”. În Feng Shui, acesta este colțul din dreapta camerei (având ca reper intrarea în dormitor).

Femeile singure ar trebui să păstreze în dormitor două sfere de ametist și două inimi de cuarț roz pentru a atrage un partener care să le iubească cu adevărat și să nu le înșele.

Inimile de ametist ar trebui păstrate de o parte și de alta a patului, care ar trebui să fie dublu. În Feng Shui se spune că, primul lucru pe care trebuie să îl faci dacă vrei să nu mai fii singură, trebuie să cumperi un pat dublu. În felul acesta, ”anunți Universul” că ești pregătită să primești pe cineva în viața ta.

La prima întâlnire, femeile ar trebui să poarte un inel cu ametist pentru a putea ”ghici” mai ușor intențiile și gândurile persoanei iubite. Se spune că, în preajma ametistului, oamenii nu pot minți și nici nu-și pot ascunde sentimentele.