Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt mai fericiti ca niciodata! Are 73 de ani si nimeni NU se mai astepta la asa ceva: “Multumesc, Doamne!”

Petre Roman si sotia sa, Silvia Chifiriuc, sarbatoresc zece ani de casatorie! Chiar daca multi nu au vazut cu ochi buni relatia lor, cei doi isi traiesc povestea de dragoste ca in prima zi si au impreuna un baietel de noua ani.

Cu ocazia aniversarii a zece ani de casnicie, Silvia Chifiriuc i-a transmis un mesaj emotionant partenerului sau de viata, in ciuda faptului ca este o femeie discreta.

„La mulți nai fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită.

Citește și: Oana Roman rupe tacerea! Adevarul despre casnicie: "Nu este o rusine"

Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, ca m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei! Mulțumesc, Doamne!”, – a scris Silvia Chifiriuc pe pagina sa de Facebook.