Recent, Calin Geambasu a postat un mesaj socant pe pagina sa de socializare! Solistul il acuza pe tatal sau, maestrul Petre Geambasu, ca ar fi lovit un copil cu masina.

Acum, Petre Geambasu a postat un mesaj, oferind primele declaratii in leagatura cu incidentul de care fiul sau il acuza.

„O pisicuţă neagră m-a salvat de la un posibil mare necaz. Mă refer la ştirile din ultimele zile privitor la impactul maşinii mele cu un copilaş de cca. 5 ani de pe strada mea. Conduceam cu maşina pe cineva, până la capătul strazii pe care locuiesc.

Strada are cca. 150 m. Aproape de capătul străzii locuieşte un vecin care are o mulţime de pisici (multe, de ordinul zecilor). Am observat o pisicuţă neagră întinsă chiar în mijlocul străzii. Am claxonat scurt, dar nu s-a deranjat.

Citește și:

Atunci am încetinit pâna la minim, probabil 10 km/h şi am luat-o între roţi, atent fiind să nu ţâşnească de sub maşină şi să nu o acroşez cu roţile din spate, urmărind totodata şi oglinzile retrovizoare. Ea nu a ieşit şi a rămas pe loc.

Exact în acel moment de după o maşină parcată pe partea stângă a ţâşnit un copilaş ce voia să traverseze la fraţiorul lui care se afla pe celalalt trotuar. Normal, am frânat brusc şi datorită lipsei de viteză, maşina s-a oprit în următorii 2 m. Cu toate astea am atins copilaşul la modul de împingere, ci in niciun caz lovitură.

Citește și:

De altfel, copilul nu are nicio lovitură, doar câteva zgârieturi pe faţă, de la asfalt. Desigur au urmat „procedurile”, adică 112 cu echipaj de Poliţie, Salvare etc. S-au făcut măsuratori, proba alcool-test care a ieşit negativ. S-a completat un Proces verbal şi dat fiind că nimic nu s-a întamplat, mi-am primit actele si totul s-a încheiat.

Fără îndoială, daca nu era acea pisicuţă din mijlocul drumului, desfăşurarea lucrurilor ar fi fost alta. Slavă Domnului ! Pisicuţa neagră ne-a adus noroc, mie şi copilaşului”, a scris Petre Geambaşu pe internet.