evzmonden.ro Web analytics

Pepe, TATĂ DE FATĂ PENTRU A DOUA OARĂ

Sotia cântăreţului a născut în urmaă cu două ore

Pepe, TATĂ DE FATĂ PENTRU A DOUA OARĂ
Pepe, TATĂ DE FATĂ PENTRU A DOUA OARĂ

Pepe (Ionuț Nicolae Pascu) este un tătic mândru. Cel de-al doilea copil al cuplului, Rosa Alexandra Pascu, a venit pe lume în jurul orei 11.00. Dacă prima naştere a fost pe cale naturală, Raluca, soţia artistului, a ales să nască de această dată prin cezariană, iar Pepe a asistat la naştere. Fetiţa are 3, 49 kilograme şi are 51 centrimetri şi a primit nota 10 din partea medicilor.

Cei doi au stabilit deja şi numele micuţei ce va veni pe lume chiar în ziua de Florii: Rosa (Trandafir). “Am zis să leg puţin în ziua de Florii. Normal, trebuia să nască de Paşte, dar e mai sigur să nască de Florii. Va naşte prin cezariană, iar fetiţa se va numi Rosa, deoarece înseamnă trandafir în latină”, a explicat Pepe într-o emisiune.

Cu cateva ore inainte de nastere cântăreţul marturisea că abia asteapta să işi vadă fetiţa. “Suntem gata pentru tot dar mai ales cu toate iar eu, ca un tatic mandru si fericit ce sunt de-abia astept sa fac fata cu brio noptilor de nesom smile emoticon si clipelor in care voi deveni cea mai interesanta jucarie pentru fetele mele !!!”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X