Pepe ȘTIE CINE L-A JEFUIT pe Mădălin Ionescu!

Pepe ȘTIE CINE L-A JEFUIT pe Mădălin Ionescu!
Pepe ȘTIE CINE L-A JEFUIT pe Mădălin Ionescu!

Mădălin Ionescu, vedeta postului Kanal D, a fost jefuit în timp ce se afla cu soția sa, la un restaurant. Mădălin Ionescu a postat pe o rețea de socializare că va lua masa în oraș. Astfel, hoții au știut că vila soților Ionescu va fi goală, așa că au trecut la treabă. Au furat bijuterii și alte bunuri în valoare de peste 7.500 de euro.

Incidentul a avut loc weekendul trecut, sâmbătă după-amiază, între orele 16.00-21.00. Casa, situată în Otopeni, nu avea sistem de monitorizare video, iar câinii, un malamut de Alaska și un ciobănesc, nu au ripostat.

Cântărețul Pepe este de părere că Mădălin Ionescu a fost jefuit de persoane apropiate familiei sale.

Pepe locuiește în Pipera, însă, vila lui cu etaj are sistem de supraveghere performant. Pepe se laudă, chiar că are camere și în casă și poate vedea de pe Internet, în orice moment, ce se petrece în locuința sa, cine intră și cine iese. Am camere peste tot, şi afară, dar şi în interior. Filmează din toate unghiurile. Sistemul este unul performant, pe care am dat în jur de 20.000 de lei. Văd live dacă intru pe Internet tot ce se întâmplă în casă şi în curte. În plus, toate imaginile sunt stocate. Am un câine din rasa Cane Corso, antrenat ca să apere proprietatea, abonament la BGS, dar şi un paznic. Fără toate astea e greu să mai supravieţuieşti timpurilor”, a declarat Pepe reporterilor de la Click.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X