Pepe, prima reactie dupa ce Oana Zavoranu l-a cautat! De Sarbatori, vedeta i-a transmis un mesaj fostului sau sot, care nici pana in momentul de fata nu i-a raspuns.

Oana Zavoranu a facut public mesajul pe care i l-a trimis lui Pepe, insa acesta nici nu vrea sa auda de vreo discutie cu fosta lui sotie.

Motivul pentru care Pepe nu i-a raspuns Oanei

„Nu este nimic adevărat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodată, nu mă complic”, a declarat Pepe, potrivit Wowbiz.

„Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Normal, nu am răspuns, nu aveam de ce să răspund la mesaj, să vorbesc ceva cu ea. Mai ales că știam ce va urma și deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, deși știam că eu nu voi deschide o asemenea discuție vreodată. Și, evident, au și apărut acum respectivele ‘știri’ pe acest subiect. Dar, să fie clar… Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu mă interesează subiectul, nu mă leg la cap’, a mai spus artistul potrivit sursei citate.

Ce mesaj i-a dat Oana lui Pepe in prag de Sarbatori

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

‘A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam’, a declarat Oana Zavoranu.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a explicat Oana Zavoranu, scrie VIVA!