Pepe nu a trecut peste moartea lui. Declaraţia este sfâşietoare!

Pepe nu a trecut peste moartea lui. Declaraţia este sfâşietoare!
Pepe nu a trecut peste moartea lui. Declaraţia este sfâşietoare!

Pepe încă nu a trecut peste decesul nepotului său, Franco Pascu. Tânărul a murit în urma unui tragic accident rutier, în anul 2007. Pepe a postat un filmuleţ pe contul de Facebook, în memoria nepotului său.

„Dumnezeu a avut nevoie de îngeri … Şi v-a ales pe voi. Însă, Dumnezeu nu a realizat câtă durere … lasă în urma voastră. Ai plecat acolo undeva sus. Rătăcit între nori şi îngeri.

Luaţi fără merit, duşi între nori

Cuprinşi de durere şi de fiori

Rugăm cerul sfânt

Să vă aducă înapoi pe pământ

Nu vorbim de voi la trecut niciodată. Pentru că voi, toţi, sunteţi mereu în inimile

noastre. Mereu prezenţi în gândul nostru… mereu prezenţi în mintea noastră.”

 

Nepotul lui Pepe, Franco, a murit în anul 2007. Tragicul accident rutier s-a produs după ce şoferul maşinii în care se afla şi tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o remorcă.

În maşină se aflau şase tineri care se întorceau de la o petrecere. Printre aceştia, Franco Pascu şi prietena lui, Mary. În urma impactului puternic, patru tineri au murit. Printre aceştia, nepotul lui Pepe şi iubita sa. Franco visa să devină fotbalist, iar prietena sa urma să se înscrie la Facultatea de Drept.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X