Pepe este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania si care se poate lauda cu o familie pe masura! De mai bine de sapte ani, artistul este casatorit cu Raluca, femeia care i-a daruit doua fetite.

Recent, Pepe si-a deschis sufletul si a oferit detalii nebanuite despre casnicia sa, dar si despre cum a inceput frumoasa lor poveste de dragoste.

“Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că «Ce mișto e Scufița Roșie». (…). Eu eram la masă cu mai multe fete, era o perioadă în viața mea în care eram liber total de contract și mă bucuram de viața aceea și de libertatea aia… Care, pe de-o parte îmi plăcea, pe de alta mă ducea cam mult spre ispite… Eu voiam să mă așez, dar nu voiam să recunosc lucrul acesta. Undeva pe la ora 2.00-2.30, când eu eram aproape de a termina concertul… am crezut că s-a dus la toaletă. Dar ea a plecat… Mi s-a părut așa… Ce facem aici, mă întrebam? (…)”,  a povestit Pepe.

Citește și:

In ciuda faptului ca toate fetele il asaltau in acea perioada, Raluca l-a intrigat, asa ca artistul si-a dat silinta sa obtina numarul de telefon al acesteia.

Dar, cum am terminat de cântat, am făcut să ajung la masa respectivă, acolo unde a stat ea și am pus întrebări. Țin minte că mi s-a răspuns din partea lor, un băiat și o fată, și amândoi mi-au spus, fără să se vorbească între ei că… nu e cazul, că e fată cuminte, nu e de tine… A plecat acasă că trebuie să intre în casă la 2.30, că nu o lasă taică-su…”. Am făcut rost de numărul ei de telefon și am sunat-o a doua zi… Mi s-a părut interesant că atunci când am sunat-o mi-a recunoscut vocea… Mi-a spus: «Alo, da, Pepe! Mă așteptam să mă suni că am văzut că te uitai la mine». M-am întâlnit cu ea la o cafea și nu am crezut nicio secundă că voi forma un cuplu cu ea. Pentru că era prea cuminte, prea serioasă… Îmi ziceam să nu mă complic aiurea, stau să îmi pun oamenii în cap aiurea, iau eu o fată care, sâmbăta, la ora 2.30 pleacă acasă… doar că a ieșit cu niște prietene are voie afară, în rest trebuie să fie acasă la ora 10…””, a mai spus carismaticul artist.

Citește și:

Potrivit dezvaluirilor sale, flacara s-a aprins intre cei doi in prima vacanta in care au mers impreuna, moment in care Pepe si-a dat seama ca Raluca nu este ca celelalte femei din preajma sa.

“Și am plecat pe 3 august în vacanță împreună, pentru că am tot vorbit, am tot insistat. Am plecat în Spania…Întâmplarea a făcut că tot în perioada aia, am cântat la petrecerea lui Beatrice Tican (n.r.: fotomodel cunoscut la acea vreme)… Nu am avut nicio treabă cu ea. Am ținut legătura și cu ea și ne-am întâlnit la mare, dar nu am format un cuplu cu ea… Cert este că fusese discuția că, dacă ar fi să plec într-o vacanță, să meargă cu mine… La un moment dat am hotărât să plec cu Raluca, am plecat cu Raluca. Raluca spusese familiei ei că pleacă cu cineva din școală, într-o vacanță, o mică minciunică ca să o lase să plece cu mine în vacanța respectivă. Mi se pare că a spus că pleacă în Grecia, cu fetele de la școală…. Eu i-am promis că dacă mergem în vacanță nu o ating… Mergeam să mă văd cu niște prieteni, toți cupluri și îmi era aiurea să merg singur… Am zis că vreau să merg cu cineva cu care să îmi facă plecere. (…) Iar atunci, Beatrice a avut o propunere, în timp ce eram în Spania, să facă un material pentru un ziar. Și m-a întrebat dacă poate să facă poze în aeroport și să spună că a plecat cu mine… Iar eu am zis că da, am zis mulțumesc…”, a mai spus Pepe.

Citește și:

In prezent, Pepe si Raluca si-au deschis un salon luxos de infrumusetare si au intemeiat si o gradinita privata.

Nu“Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…).Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară… Raluca se ocupă de grădiniță, ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că iorice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. (…). I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funționează lucrurile”, a mai declarat artistul.