Pepe, DEZVALUIRE-SOC in DIRECT! „Daca nu dau impresia ca am o relatie, par un barbat neserios”.

Pepe, DEZVALUIRE-SOC in DIRECT! „Daca nu dau impresia ca am o relatie, par un barbat neserios”.
Pepe, DEZVALUIRE-SOC in DIRECT! "Daca nu dau impresia ca am o relatie, par un barbat neserios".

Invitati in cadrul emisiunii ‘Vulturii de noapte’, Pepe, Carmen Bruma, Daniela Gyorfi si Alin Oprea au oferit dezvaluiri nebanuite din vietile lor.

Victor Slav le-a pus o intrebare incitanta invitatilor sai, care erau deja impartiti in doua tabere: „Există război între sexe sau este doar în imaginația noastră?’.

‘Până la urmă, războiul ăsta este fals, noi, bărbații și femeile, suntem complementari. Suntem plus și minus, yin si yang … noi, femeile și barbatii, creăm un tot!’, a marturisit Alin Oprea.

Cand i-a venit randul, Pepe a reusit sa ofere o declaratie incredibila, care i-a uimit pe cei din jur: ‘Eu de multe ori îmi fac singur lista pentru piață, pentru că mi-a plăcut tot timpul să par într-o relatie. De mic, mi-am zis: daca nu dau impresia că am o relație, par un bărbat neserios’.

Pepe are la activ doua casnicii! Primul mariaj al artistului a fost a fost cu Oana Zavoranu si a durat numai cinci ani, iar divortul s-a terminat cu un mare scandal. Ulterior, Pepe s-a casatorit cu Raluca Pastrama, femeia care i-a daruit si doua fetite.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X