Pepe este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, insa se descurca de minune si in domeniul afacerilor! Cantaretul a avut grija sa isi asigure familia.

Clubul pe care il detinea si se gandea sa il vanda a fost transformat intr-un salon luxos de infrumusetare pe Calea Victoriei.

Intr-o perioada, Pepe intentiona sa vand “Clubul RosaMaria” cu 530.000 de euro, insa s-a razgandit, iar de afacere se va ocupa frumoasa lui sotie.

„Am 10 angajați cu care să fac treabă bună. Acum vin la mine acasă, îmi fac barba, manichiura. E spațiul meu, pe care l-am cumpărat acum 3 ani, e spațiul pe care am avut clubul. Dar, fiind probleme cu vecinii, cu gălăgia, fiind într-un bloc, am zis să nu mai deranjez pe nimeni.

Citește și:

Aici am filmat videoclipul piesei «Sentimente intense» și, totodată, au avut loc multe petreceri aici, era un loc de petreceri private. Este o afacere de viitor, pe care vreau să o cresc pentru fete, nu să câștig acum bani. Industria frumuseții e un domeniu la care, sincer, nu mă pricep”, a spus vedeta la Antena Stars.

„Salonul este deschis de o săptămână. Este o investiție pe termen lung, într-o zonă bună. Raluca vine aici la programări. Se ocupă și ea de salon, însă tot la grădiniță stă mai mult, iar eu pe aici. Grădinița este în zona Obor. E cea mai calitativă de acolo, iar fetele o să-mi mulțumească pe viitor. De salon ce să mai spun?

Citește și:

Fetele mele își vor face aici toate mofturile. Chiar acum a fost aici Rosa, să-și facă niște codițe. Am luat-o cu mine la salon. Salonul este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Am amenajat aici și un spațiu pentru bărbați, pot veni să se tundă, să-și dea jos barba sau să-și facă manichiura. Femeile pot să-și facă părul, manichiura, pedichiura, dar avem și masaje și diverse tratamente pentru față sau corp. Încep să le învăț”, a mai declarat Pepe pentru aceeași sursă.

In plus, artistul a deschis si o gradinita privata, pe care a numitit-o dupa numele celor doua fiice ale sale, “RosaMaria”.

Citește și:

„A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu”, a declarat artistul.