evzmonden.ro Web analytics

Pentru prima oară Nicu Paleru va face SPECTACOL total la “DUELUL PIANELOR”. NIMENI NU se AȘTEAPTĂ / FOTO

Cum au reuşit gazdele să-l aducă în emisiune?

Pentru prima oară Nicu Paleru va face SPECTACOL total la “DUELUL PIANELOR”. NIMENI NU se AȘTEAPTĂ / FOTO
Pentru prima oară Nicu Paleru va face SPECTACOL total la “DUELUL PIANELOR”. NIMENI NU se AȘTEAPTĂ / FOTO

Pentru prima oară Nicu Paleru va face SPECTACOL total la “DUELUL PIANELOR”! Duminică, 27 mai, de la ora 15.00, la “Duelul pianelor” s-a pregătit cu o ediţie de neratat. Pentru prima dată la TVR este invitat Nicu Paleru, cunoscutul cântăreţ de muzică de petrecere. Artistul se va afla în platoul “Duelul Pianelor”, unde, alături de Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache va face un show de zile mari. Cum au reuşit gazdele să-l aducă în emisiune?

“Adrian Enache şi Nicu Paleru s-au s-au întâlnit în urmă cu doi ani într-un turneu pentru românii din Statele Unite şi Canada. Mi-a povestit apoi despre caracterul frumos al acestui artist şi despre entuziasmul cu care au primit românii cântecele sale de petrecere. La Duelul pianelor am mai avut cântece de petrece şi taraf şi ne-am gândit ca, pentru ultima ediţie a sezonului,  să le facem o surpriză telespectatorilor. Nicu Paleru are o poveste de viaţă foarte interesantă. A plecat de de jos şi a fost foarte sărac şi totuşi a reuşit să ajungă un artist cunoscut. Surprinzător va fi şi felul în care s-a descurcat să răspundă tuturor provocărilor musicale. Mai mult, a demonstrat că are o cultură vastă din domeniul muzicii pop. Este o  latură mai puţin cunoscută a sa şi care i-a surprins pe toţi cei prezenţi în studiou”, a povestit Iuliana Marciuc, producătorul emisiunii.

Magia muzicii, a poveștilor emoționante și a prieteniilor dintre marii artiști o aflaţi de la “Duelul pianelor”, duminică, 27 mai, de la ora 15.00. Cei mai iubiți artiști ai României care vor accepta provocarea vor fi suprinşi de jocurile muzicale propuse de gazdele: Adrian Enache, Paula Selling şi Ovi şi se vor lăsa conduși de nostalgia amintirilor legate de primii lor pași în Televiziunea Română. Invitaţi: Maria Dragomiroiu, Carmen Rădulescu, Nicu Paleru şi Daniel Iordăchioaie care, alături de Adrian Enache va aduce un tribut lui Aurelian Andreescu, un duet muzical aşa cum cântau ei în tinereţe.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X