Pensia de care beneficiază soția lui Ion Iliescu. Elena ‘Nina’ Iliescu, soția celui de-al 2-lea președinte al României, Ion Iliescu, încasează o pensie lunară în valoare de 2.143 RON.

Cancan.ro afirmă că suma pe care aceasta o încasează lunar este mult mai mare decât cea a Mariei Băsescu, soția lui Traian Băsescu.

Maria Băsescu primește lunar o pensie extrordinar de mică, de 143 de lei. Acest lucru este din cauza faptului că Maria a fost casnică timp de 37 ani.

Pensia de care beneficiază soția lui Ion Iliescu. „Pensia mea nu a crescut ca în povești”

„Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață… Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a specificat Nina Iliescu, soția fostului președinte al României, pe blogul lui Ion Iliescu, în urmă cu mai mult timp, potrivit cancan.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Așadar, venitul total al familiei Iliescu este de 11.390 de lei. Diferența de 9.247 de lei este adusă de Ion Iliescu din pensia încasată de la statul român. Pe lângă pensie, acesta beneficiază și de o indemnizație specială pentru că a ocupat prima funcție în stat.