evzmonden.ro Web analytics

Pelinel își vinde casa de LUX din America. VEZI cât cere ea!

Pelinel își vinde casa de LUX din America. VEZI cât cere ea!
Pelinel își vinde casa de LUX din America. VEZI cât cere ea!
Autor:

Pelinel își vinde casa de LUX din America! Apartamentul de lux pe care Valentina Pelinel îl deține la New York este de vânzare. Iubita lui Borcea cere mai mult cu jumătate de milion de dolari decât a dat pe el atunci pe când l-a cumpărat, potrivit Libertatea.

În urmă cu 11 ani, Valentina Pelinel și-a cumpărat un apartament de lux la New York, SUA, situat la etajul 21 al unui zgârie-nori. În apartamentul cu o suprafață de 80 de metri pătrați a locuit Valentina pelinel pe perioada cât a fost fotomodel în America. Apartamentul a costat-o pe Valentina Pelinel, atunci când l-a cumpărat, 975.000 de dolari.

După ce a revenit în țară, Valentina Pelinel a închiriat apartamentul respectiv contra sumei de 4.500 de dolari pe lună.

Acum, Valentina Pelinel a scos la vânzare proprietatea pe care o deține la New York, potrivit wowbiz.ro. Prețul pe care îl cere blonda este cu 500.000 de dolari mai mare decât suma cu care ea a cumpărat locuința. Din vânzarea apartamentului de lux, Valentina Pelinel vrea să obțină 1.250.000 de dolari.

Valentina Pelinel, fosta soție a politicianului Cristian Boureanu, formează un cuplu cu Cristi Borcea. Cei doi au împreună un băiețel, Milan. La rândul său, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii, iar după divorțul de aceasta, afaceristul și-a unit destinul cu Alina Vidican, cu care are doi copii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X