Pedeapsa cu moartea pentru Mario Iorgulescu este mult prea ușoară. Logodnica victimei vrea să plătească dur pentru fapta sa.

Patricia Esmeralda, logodnica acestuia și mama unui băiețel de câteva luni, spune că fiul lui Gino Iorgulescu trebuie să sufere, să se târască în fața copilului ei, rămas fără tată.

Pedeapsa cu moartea pentru Mario Iorgulescu. Nu mai am familie, nu mai am nimic….

„Ultimele trei luni? Au devenit zile și nopți îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic…”, a spus logodnica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

”La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)… Și asta îmi doream”, spune Patricia Esmeralda, la scurt timp după accident.

La trei luni de la accidentul provocat de mMario Iorgulescu, logodnica victimei și-a schimbat dorința. Femeia spune că dorește ca acesta „să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani”.

”Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. (…) Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, spune femeia.