evzmonden.ro Web analytics

Ozana Barabancea, GAFA anului 2015 pe Facebook! Artista a fost cea mai CINICĂ vedetă a anului trecut!

Ozana Barabancea, GAFA anului 2015 pe Facebook! Artista a fost cea mai CINICĂ vedetă a anului trecut!
Ozana Barabancea, GAFA anului 2015 pe Facebook! Artista a fost cea mai CINICĂ vedetă a anului trecut!

Ozana Barabancea a postat un mesaj la scurt timp după tragedia din Colectiv şi a reuşit să creeze o adevărată isterie pe Facebook! Cuvintele de mai jos pot fi încadrate la categoria “gafa anului 2015 pe facebook” sau “cele mai cinice cuvinte ale unei vedete”. Citiţi şi vă minunaţi:

Ce lansare de CD a fost azinoapte în club Colectiv? Ce versuri promovau artiștii aceia? Ce promovau ei? o schizofrenie mentală…săvibreze nenorocirile și gândurile negative. Nu vindeca nimic, dincontra. Sper să nu ajungă pe piață asemenea chemări negative și să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Farell a compus Happy și noi compune invitații la ură și uitarea sinelui. Mantra este o rugă sfântă. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualității. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstrație tristă făcută azi noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure și să bea, să și-o tragă prin WC-uri și să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e…cool?‘, a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

ozana barabancea
Fară îndoială, comentariul făcut la coperta CD-ului care se promova aseară este şocant! “In poza e un dragon care arde in flacari. Zis si facut….au ars in flacari!!!”, a fost comentariul cinic al artistei!
După doar câteva minute a șters postarea, dar tot a fost înjurată crunt! ‘Stau sa ma intreb daca ar trebui sa imi cer scuze ca imi spun parerea …sau pentru ca nu ma fac explicita. Evident ca sufar si sint sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt deacord cu mine au dreptul sa o faca. Cred ca ar fi mai bine sa mergem sa donam sange decat sa scriem pe facebook. Aveam dreptate cand spuneam ca iau o pauza pana pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze. Condolente familiilor ! Atat’, a scris ulterior Ozana Barabancea


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X