Ea este Liliana, femeia pe care Florin Busuioc a cunoscut-o atunci când aceasta îi era studentă.

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și Liliana a fost una cu năbădăi. Busu spune că i-a fost mai întâi profesor femeii care abia mai târziu i-a devenit soție, apoi dragostea s-a înfiripat și a dispărut ca o ploaie de vară. După aproximativ zece ani, cei doi și-au refăcut legătura și s-au căsătorit.

„Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a spus Florin Busuioc în urmă cu ceva timp, potrivit Adevărul.

Florin Busuioc a mai fost căsătorit în tinereţe cu Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureş, care i-a dăruti un băiat, pe Florin Jr., dar de care a divorţat. Ulterior, Florin Busuioc și Liliana au împreună două fetiţe, pe Natalie, de 14 ani şi pe Catinca de 9 ani.