}

Pe Emma Zeicescu o știe toată lumea, dar uite cu cine se iubește jurnalista!

Pe Emma Zeicescu o știe toată lumea, dar uite cu cine se iubește jurnalista!
Pe Emma Zeicescu o știe toată lumea, dar uite cu cine se iubește jurnalista!
Autor:

Emma Zeicescu și Claudiu Popa sunt colegi la Realitatea TV, însă în viaţa personală, cei doi jurnalişti trăiesc într-un concubinaj misterios. Cei doi au un băiețel împreună de un an şi jumătate, Idris Rafael.

Puțini sunt cei care știu că Emma Zeicescu a mai fost căsătorită timp de doi ani în trecut. Vedeta Tv a mărturisit într-un interviu realizat pentru okmagazine că principalul motiv pentru care relația cu fostul soț a luat sfârșit a fost chiar faptul că au ajuns în fața stării civile:

” Cunosc oa­meni care sunt căsătoriţi de mulţi ani şi s-au adaptat. Eu, însă, aveam şi înainte de căsătorie un semn de întrebare legat de asta. Pentru că sunt un om foarte liber. De-asta am şi acest tatuaj pe încheietura mâinii stângi: Freedom. Şi da, am avut sentimentul că actele au stricat o poveste de dragoste. Ulterior, eu şi Claudiu am trecut prin nişte perioade: ba a vrut el şi n-am vrut eu, ba vicever­sa şi, la un moment dat, ne-am dat seama că niciunul nu e ahtiat după povestea cu primăria. Aşa că am zis că dacă vreodată o să fie momentul oportun, ne interesează să iasă o petrecere faină. În rest, nu suntem formali. Nu se potriveşte cu spiritul nostru liber. Pentru că, de fapt, pe noi asta ne-a unit. Uneori ne completăm, uneori ne batem cap în cap, suntem diferiţi şi totuşi asemănători!”, a spus  Emma Zeicescu.

Cei doi s-au cunoscut în redacția postului Realitatea TV, dar ceea ce a dus la înfiriparea frumoasei povești de dragoste a fost un banal comentariu pe Facebook din partea lui Claudiu: „Ia uite, ce avem noi aici?!“

Acesta mărturisește că o știa pe Emma încă din perioada în care aceasta lucra pentru postul Digi 24, găsind-o dintotdeauna o femeie atrăgătoare. Claudiu adaugă că a văzut mutarea jurnalistei la Realitatea TV ca pe un impuls în a-și da frâu liber sentimentelor.

Pentru că se declară firi foarte libere cei doi încă nu i-au în calcul varianta unui posibil mariaj.

Emma 4 Emma 1 Emma 2 Emma 3

Sursă foto: okmagazine

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • o femeie f.frumoasa si fff.desteapta….nu stiu cit a ajutat-o si o ajuta desteptaciunea, citeodata este o piedica in realizarea unui ideal…trebuie s-o iei incet, s-o mai faci si pe-a prostul, altfel te calca in picioare sefii…….. dar Emma nu era la TVR ? acuma-i la Realitatea?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X