evzmonden.ro Web analytics

Pe Cosmin Cernat îl știe toată lumea, dar uite cât de FRUMOASĂ este actuala SOȚIE

Pe Cosmin Cernat îl știe toată lumea, dar uite cât de FRUMOASĂ este actuala SOȚIE
Pe Cosmin Cernat îl știe toată lumea, dar uite cât de FRUMOASĂ este actuala SOȚIE

Cosmin Cernat este gazda emisiunii ”Exatlon”, de la Kanal D, și este adeptul discreției când vine vorba de familia lui.

Deși Cosmine este cunoscut în Româna, puțin știu cine este femeia cu care s-a căsătorit în mare secret în 2011, la puțin timp după ce a pus punct unei căsnicii de nouă ani de campiona mondială la atletism Monica Iagăr, cu care are două fetițe.

Realizatorul TV, în vârstă de 42 de ani, a cunoscut-o pe Mădălina Moroşanu, femeia despre care au circulat bârfe în presa de actualitate că ar fi fost principalul motiv al separării, în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat, potrivit click.ro.

La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a fost desconspirată de Mara Bănică, fosta producătoare a matinalului de la acest post de televiziune. „Am promovat-o pe Mădălina, la matinal. Era căsătorită cu Puiu Moroşanu şi i-a făcut ochi dulci şi unui turc de la Kanal D. În primăvara lui 2007, nu-l plăcea pe Cernat, zicea despre el că umblă îmbrăcat în costume lălâi. Câteva luni mai târziu, în vară, am dat peste ei sărutându-se, pe un hol, unde era un loc special pentru fumat. Oricum, sunt multe persoane de la Kanal D care cunosc povestea dintre cei doi”, declara jurnalista.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X