Pe cine iubește mai mult Maya, pe mami sau pe tati? Connect-R și Misha au divorțat, însă Maya este minunea din viața lor care încă îi mai ține legați.

Preferința copilului pentru unul dintre părinți este un fenomen destul de des întâlnit, așa că Misha nu are de ce să fie supărată pe fetița ei și a lui Connect-R, pentru că favoritul Mayei rămâne tatăl ei.

„Eu, de obicei, sunt oaia neagră, pentru că o mai țin din scurt. Eu sunt aia care îi mai interzice lucruri. Dacă o întrebi, zice că-l iubește mai mult pe taică-su și dacă o întreb de ce, zice că eu nu o las să mănânce ciocolată sau nu o las la televizor… Dar trebuie să echilibrăm un pic balanța, nu putem să îi permitem amândoi tot ce vrea. Uneori mai cedez și eu”, recunoaște Misha.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Conform proverbului „ce se naște din pisică soareci mănâncă”, Maya are aproape 6 ani, însă acest lucru nu o împiedică  să-și urmeze părinții. Singurele preocupări ale micuței sunt dansul și muzica.

„Activitatea ei numărul 1, când ajunge acasă de la grădiniță, este să-și dea drumul la televizor, pe YouTube, își pune muzică, niște copii care dansează, și dansează și ea”, a povestit Misha, completând că și ea, și Connect-R se bucură că fata are înclinații artistice și fac tot posibilul să o susțină.

„Eu mă bucur că are această deschidere. Îi place foarte mult și cred că o să facă ceva în direcția asta. Nu știu dacă neapărat muzică, dar sigur dans sau actorie. Face teatru și balet la grădiniță. De anul acesta, am dat-o și la pian. Bine, noi avem pian și acasă, doar că nu prea am timp să stau cu ea să o ajut și atunci, am preferat să o dăm la cursuri”, a mai spus ea pentru Libertatea.