evzmonden.ro Web analytics

Pe asta n-ai mai văzut-o: Dana Săvuică face în direct la TV o mărire de buze cu microparticule de silicon!

Pe asta n-ai mai văzut-o: Dana Săvuică face în direct la TV o mărire de buze cu microparticule de silicon!
Pe asta n-ai mai văzut-o: Dana Săvuică face în direct la TV o mărire de buze cu microparticule de silicon!

Dana Săvuică vine azi la „Se zice că…”, de la TVR 1, însoţită de doctorul ei Iancu Morad, care îi va face în direct o intervenţie la buze: mărire permanentă prin injectare de microparticule de silicon. De la ora 17.10, Nuami, Sonia, Flori şi Ioana aduc invitaţi care să împărtăşească trucuri de frumuseţe şi să ne înveţe despre ce trebuie să facem pentru a ne menţine frumoase la orice vârstă.

În vârstă de 44 de ani, Dana Săvuică a fost nevoită să slăbească în ultima perioadă la recomandarea medicului, din pricina unor probleme la coloană. Totuşi, ceea ce se dorea a fi o simplă scădere în greutate a motivat-o pe vedetă să facă mai mult de atât şi anume: să atingă dimensiunile pe care le avea la vârsta de 20 de ani. „După trei luni de cură, mi-am remodelat talia şi am reuşit să am cu 15 cm în minus.  Astfel, de la 80 de cm am ajuns să am 65 de cm în talie, aproape cât aveam pe vremea când eram fotomodel”, a mărturisit Dana Săvuică. „Nu îmi pot permite să mă mai îngraş, căci durerile de spate ar fi insuportabile şi toţi cei care suferă de spondiloză lombară vor fi în asentiment cu mine”, a continuat ea.

Şi pentru că vrea să le încurajeze pe femei să aibă grijă de ele şi de corpul lor şi să le demonstreze că nu este nici dureros şi nici costisitor să arate mai bine, Dana Săvuică vine la Se zice că… de la TVR, însoţită de doctorul Iancu Morad. Doctorul îi va face în direct o intervenţie la buze: mărire permanentă prin injectare de microparticule de silicon.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X