Pavel Stratan o fi știut ceva despre marele anunț? Pentru a ajunge în vârf luăm decizii care pot părea șocante. Acest lucru rămâne valabil și pentru copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni. Celebra cântăreață Cleopatra Stratan nu mai e cea care a fost…

Cleopatra Stratan, copila care făcea furori cu piesa ”Ghiță”, se reinventează! Fiica lui Pavel Stratan și-a schimbat numele de scenă! Ea se va prezenta drept Angela și va cânta piese în limba rusă, scrie Libertatea.

Chiar dacă încă nu a împlinit 17 ani, Cleopatra și-a propus să cucerească spațiul ex-sovietic cu melodiile ei și a fost deja transformată de regizorul basarabean Roman Burlaca, în videoclipul piesei, într-o adolescentă sexy.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Tatăl artistei, Pavel Stratan, a încercat de nenumărate ori să o împingă pe fiica lui în showbizului rusesc, însă fără succes. Spera acum însă ca Angela să aibă mai mult noroc.