Paula Seling, DEZVĂLUIRI INEDITE despre relația cu sotul sau: „Mulți ani am evitat să vorbesc…”

Paula Seling, DEZVĂLUIRI INEDITE despre relația cu sotul sau: „Mulți ani am evitat să vorbesc…”
Paula Seling, DEZVĂLUIRI INEDITE despre relația cu sotul sau: „Mulți ani am evitat să vorbesc...”
Autor:

Paula Seling a evitat să-și expună public viața personala, iar acum, într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, cântăreața a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Radu Bucura.

“Radu și cu mine suntem oameni mari acum și înțelegem cât de important este să accepți că, așa cum sufletul omului evoluează pe parcursul vieții, așa și iubirea evoluează pe parcursul ei, fiind un echilibru între minte, suflet și trup. Sunt oameni care spun că o căsnicie înseamnă și compromis. Dar folosirea acestui cuvânt depinde de perspectiva şi de felul în care, interior, reușești să îţi reglezi intersectarea dintre compromis și dăruire.

Mulți ani am evitat să vorbesc despre relația noastră din aceleași motive pentru care, iubind şi înțelegând fragilitatea unei flori, nu o lași în bătaia vântului și a prafului, oricât de frumoasă ar fi și chiar dacă un sentiment de împlinire te-ar putea păcăli să o expui”, a marturisit Paula Seling.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X