Paula Seling, decizie foarte importantă pentru viaţa ei: „Sunt niște animale…!”

Paula Seling, decizie foarte importantă pentru viaţa ei: „Sunt niște animale…!”
Paula Seling, decizie foarte importantă pentru viaţa ei: „Sunt niște animale...!”
Autor:

După ce a fost criticată dur că s-a îngrăşat, îndrăgita cântăreață Paula Seling a luat măsuri! Artista a slăbit spectaculos într-un timp relativ scurt. Nu și-a tăiat stomacul cum au procedat alte artiste, ci a ales o metodă sănătoasă, de care este tare mândră.

Paula Seling a explicat, într-o emisiune televizată de la Pro TV, că şi-a schimbat complet modul de viaţă, iar în acest fel a reușit să scape de 10 kilograme.

„Sunt niște animale pe această planetă, dacă nu știți, care sunt complet ierbivore și trăiesc mult și bine. Gen, elefantul”, zice diva care planuieste în toamnă și în iarnă două „uriașe turnee, prin aproape fiecare oraș din țară”.

Paula Seling a declarat că datorită acestui stil nou de viață a slăbit 10 kilograme: „La micul dejun prefer fructele, deși e dificil dacă vrei să slăbești, pentru că fructele au fructoză, care e un soi de zahăr. Se pot face un soi de icre false din quinoa, care sunt absolut minunate, zici că sunt icre, așa de bun gust au. La prânz, m-a învățat mama să fac șnițele din pleutoras delicioase, acele ciuperci care sunt cele mai apropiate ca proteine, de carne”, a spus Paula Seling, care a promis că va pune rețeta pe canalul ei personal de youtube.

„Nu mă mai cântăresc, mă uit în oglindă și dacă îmi place ce văd, e bine”, a mai spus artista.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X