Paula Chirilă, dezvăluire zguduitoare. Celebra actriță a divorțat de doi ani, însă acest lucru nu o sperie și este pregătită să îți refacă viața alături de un alt bărbat. Ba mai mult, prezentatoare TV se gândește să devină mamă pentru a doua oară.

Paula Chirilă a divorțat de Marius Aciu după 12 ani de căsnicie, iar la doi ani de la această ruptură, fiica ei de 10 ani i-a transmis clar că și-ar dori un frățior: „Mi-a zis: „Aș vrea o surioară sau un frățior!”. Am dat-o la întors, am schimbat subiectul. Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună, fiecare cu viața lui. Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii. Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, a declarat, pentru Libertatea, Paula Chirilă.,

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Reamintim că după dezamăgirea sentimentală trăită recent, vrumoasa vedetă a făcut un anunț care a îngrozit toți bărbații din România.

„Mi-am dat seama de valoarea pe care o am”

„Am început să fiu mai pretenţioasă, nu mai pierd vremea cu orice neisprăvit. Sunt mult mai selectivă, timpul mi-l preţuiesc mai mult. Am trecut şi prin perioada în care eram mai disperată că nu mă mai ia nimeni, că râmăn fată bătrână.

Mi-am dat seama de valoarea pe care o am.

Am încredere în mine, toată viaţa am suferit de încredere în mine.

Am zis că a venit momentul să am încredere în mine”, a declarat Paula Chirilă în cadrul unei emisiuni la postul Antena Stars