}

Paula Chirilă vorbește pentru prima oară de Molly: ”Am zis că vor fi ca două surori…”

Paula Chirilă vorbește pentru prima oară de Molly: ”Am zis că vor fi ca două surori…”
Paula Chirilă vorbește pentru prima oară de Molly: ”Am zis că vor fi ca două surori...”
Autor:

Și animalele suferă la fel ca oamenii, atunci când își pierd tovarășii de joaca sau când sunt abandonate, însă Molly nu a avut timp să simtă acest lucru pentru că actrița Paula Chirilă și Carla, fiica actriței, au primit-o în viața lor.

În cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la  Antena Stars, Paula Chirilă a vorbit despre noul ei animal de companie: ”Voiam o pisicuță de rasă. Înainte de Molly aveam o birmaneză pe care am iubit-o foarte mult și îmi doream una la fel. Dar a venit ea în viața noastră. A găsit-o o prietenă pe stradă și era cât o palmă. Am luat-o, am zis că ea și Molly vor fi ca două surori”, a spus Paula Chirilă în cadrul emisiunii.

Reamintim că Paula Chirilă a divorțat de tatăl fiicei sale, iar după separarea de Marius Aciu, actrița, în varsta de 42 de ani, a recunoscut că a fost un an greu pentru ea.

”A fost anul schimbarii, anul lecțiilor primate de la viață. M-am neglijat foarte mult anul asta. Recunosc, în prima jumatate a anului m-am neglijat enorm, mă îngrășasem foarte mult, intrasem într-o pasă foarte proastă, nu ma mai gandeam la mine, nu mă mai iubeam deloc. Mi se parea că sunt cea mai urâtă, cea mai proastă, imi adresam în fiecare zi cele mai îngrozitoare epitete pe care le poți adresa cuiva pe care-l urăști. S-a întâmplat ceva, a fost un declic. Nici nu mai vedeam, eram confuză și cu un văl pe ochi, a fost o jumatate de an aproape în intuneric”, a spus fosta prezentatoar

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X