}

Paul

Filmul zilei

Paul
Paul
Autor:

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare – le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

Filmul zilei este oferit de HBO la ora 20.00. „Paul” spuse povestea unui extraterestru care vrea să ajungă… acasă. Paul şi-a petrecut ultimii 60 de ani captiv într-o bază militară ultrasecretă. Din motive necunoscute, extraterestrul, care între timp căpătase năravuri pământene, decide să evadeze și sare în primul autoturism care îi iese în cale – cel cu care călătoreau Graeme (Simon Pegg) and Clive (Nick Frost). Vânaţi de agenţi federali, dar şi de tatăl fanatic al unei tinere pe care o răpesc din greşeală, Graeme şi Clive născocesc un plan aiuristic pentru a-l duce pe Paul la nava-mamă.

Pentru că e începutul weekendului, seara e dedicată comediilor: la Pro TV, la 20.30, Dwayne Johnson și Sean William Scott vă urează „Bun venit în junglă!”. Martin Lawrence ajunge din nou „Acasă la Coana Mare”, partea a 2, la Prima TV, ora 20.30, iar Ashley Judd și Patrick Dempsey fac echipă în „Marele jaf”, comedia programată de TVR 1, la 23.10.

La Pro Cinema, la ora 20.00, Christian Slater deține rolul principal în serialul polițist „Necunoscuții”. Povestea urmărește un grup de detectivi amatori, membri ai rețelei „Forgotten Network”. Discovery Channel prezintă un premieră un documentar fascinant la ora 22.00. ”Strict interzis”  este o incursiune incredibilă într-o lume de gesturi bizare și tabuuri inimaginabile ale unor oameni obișnuiți.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X