Rețetă plină de SAVOARE: „Pat de ciocolată cu cireșe”!

Rețetă plină de SAVOARE: „Pat de ciocolată cu cireșe”!
Rețetă plină de SAVOARE: "Pat de ciocolată cu cireșe"!
Autor:

Rețetă plină de SAVOARE: „Pat de ciocolată cu cireșe”!

Va propunem o reteta de prajitură plină de savoare și ușor de preparat. Prăjitura cu cireșe și ciocolată este delicioasă, perfectă pentru cei mici.

Ingrediente necesare pentru această delicioasă prăjitură cu cireșe și ciocolată:

  • 100 g ciocolată
  • 400 g cireșe
  • 200 g unt moale
  • 175 g zahăr pudră
  • 125 g făină
  • 100 g făină de migdale
  • 2 ouă
  • un plic zahăr vanilat
  • o lingură rom
  • 1/4 plic raf de copt
  • un praf sare

Pentru glazură

  • 100 g cireșe
  • 2-3 linguri zahăr pudră

Mod de preparare:

Prima dată se amestecă untul cu lingura de lemn, apoi se adaugă zahărul pudră, cel vanilat se mixează.
Se topește ciocolata la bain-marie cu o lingură de apă. Peste crema de unt se adaugă ouăle, făina, praful de copt, făina de migdale, romul și, la final, ciocolata topită și răcită. Se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o formă unsă cu unt și tapetată cu făină, se așază cireșele curățate de sâmburi și se ține la cuptor 40 de minute. Apoi se lasă să se răcorească.
Pentru un plus de gust, se pudrează cu zahăr și se garnisește cu cireșe proaspete.

Poftă bună!

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X