Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici. Cea care a primit un premiu important pentru cea mai populară vedetă de televiziune din România se alătură unei liste impresionante de celebrități care au investit mulți bani pentru plăcerea lor vinovată.

Vedeta Kanal D a povestit că slăbiciunea pentru accesorii și pantofi i-au golit mereu buzunarele.Memorabilă rămâne o întâmplare de la începuturile ei în televiziune, când a făcut o fixație pentru o pereche de încălțăminte, care avea un preț piperat, peste bugetul ei de la acea vreme.

Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: Eram leșinată, pentru că asta e pasiunea mea

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Aveam 19 ani când mi-am cumpărat prima pereche de sandale de firmă, chiar din primul salariu. Era un magazin pe Calea Victoriei și țin minte și acum că am văzut vreo trei modele acolo. Eram leșinată, pentru că asta e pasiunea mea. Cu primii bani pe care i-am câștigat m-am dus și mi-am cumpărat acea pereche de sandale. Nu mă întreba cum am trăit restul lunii, dar sandalele le-am cumpărat”, a declarat, pentru Libertatea, Ilinca Vandici.

Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: Întotdeauna pe sfârșit de lună dădeam telefon acasă

De fiecare dată când rămânea fără finanțe, Ilinca apela la mila părinților ei: „Până să lucrez în televiziune nu am avut nici un job. Ei au fost singurii care m-au susținut, inclusiv după ce am început să muncesc, întrucât câștigam puțin. Întotdeauna pe sfârșit de lună dădeam telefon acasă: „Alo, fiți drăguți, mai am și eu nevoie!”. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut parte de părinți care mi-au oferit întotdeauna absolut tot ce am avut nevoie”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.