Pască regală accesibilă gospodinelor din România, noua senzație de PAȘTI

Pască regală accesibilă gospodinelor din România, noua senzație de PAȘTI
Pască regală accesibilă gospodinelor din România, noua senzație de PAȘTI
Autor:

Pască regală accesibilă gospodinelor din România, noua senzație de PAȘTI

Fiecare gospodină din România vrea să respecte tradiția și să pregătească pentru cei dragi  o delicioasă pască, atunci această prăjitură regală va fi noua senzație de Paști.

Ingrediente necesare pentru pască vieneză:

1 kilogram mascarpone

10 ouă

150 grame zahar

75 grame stafide

300 grame zahar pudra

3 lamâi

4 linguri amidon

1 baton de vanilie

un praf sare

Mod de preparare pască vieneză:

Mai întâi se pun stafidele la înmuiat în rom sau esență de rom. Albusurile se bat spumă cu un praf de sare pâna devin o spumă tare.

Galbenușurile se bat cu zaharul până cand se topeste complet apoi se pune esența de vanilie. În compoziția de gălbenușuri se pune crema mascarpone, amidonul, apoi se adaugă treptat albușurile bătute spumă, iar la final stafidele scurse de rom.

Compozitia se toarnă într-o tava rotundă cu baza detașabilă și tapetată cu hârtie de copt. Pasca se coace în cuptor pentru aproximativ 60 de minute.

Cât timp delicioasa pască vieneză se coace se prepară glazura. Se amestecă zahărul pudră cu sucul de lămâie și se glazurează pasca după ce aceasta s-a  răcit complet. Pasca se ține la rece cateva ore înainte de a fi mâncată.

Poftă bună!

Sursă: mooza.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X