evzmonden.ro Web analytics

Păruială între femeile lui Borcea. Alina Borcea a făcut-o “zdreanţă stearpă” pe Valentina Pelinel

Păruială între femeile lui Borcea. Alina Borcea a făcut-o “zdreanţă stearpă” pe Valentina Pelinel
Păruială între femeile lui Borcea. Alina Borcea a făcut-o "zdreanţă stearpă" pe Valentina Pelinel

Femeile din vioața lui Cristi Borcea au scandalizat polemici aprinse în Rămânia. După ce Valentina Pelinel a anunțat cu mare bucurie VESTEA că este însărcinată cu Crist Borcea, Alina Borcea a jignit-o pe blondă fără să stea prea mult pe gânduri. 

Naşul de cununie, Gigi Becali, s-a hotărât să ia atitudine și a dezvăluit, astăzi, la România TV, că a sunat-o pe fina lui, Alina, şi i-a bătut obrazul după ce a jignit-o pe Valentina Pelinel, numind-o “zdreanţă stearpă”, la scurt timp după ce aceasta a anunţat că aşteaptă un copil.

“Am sunat-o pe Alina şi i-am spus să nu se bage în discuţii. Să nu mai jignească femeia, că nu are ea nicio vină că se culcă bărbatu’ ei cu el.

Până una alta el e la greu, trebuie să-i aducem mângâiere, iar când o să iasă de acolo o să îl luăm la vorbă ca să decidă ce face cu viaţa lui. (…) Finu’, aşa la necaz cun eşte, leşină de râs când vede lucrurile astea. I-am spus Alinei când a spus că se mărită cu el: ‘toată viaţa o să te înşele. Dacă îl iei trebuie să-l accepţi aşa. Aşa este el. Să nu cumva să plângi la mine’. Nu sunt de acord moral, dar i-am spus lui Cristi că-l cunun pentru că este un om bun la suflet”, a dezvăluit Gigi Becali la România TV.

Valentina Pelinel a anunţat, luni, că urmează să devină mamă, la numai câteva zile distanţă de la vizita făcută soţului Alinei Vidican, fostul acţionar al echipei Dinamo, în arestul Capitalei.

Întrebată cine este tatăl copilului, aceasta a spus, în emisiunea “Agentul VIP”: “Nu a fost o chestie asumată doar din partea mea, ci și din partea tatălui. Nu sunt genul de femeie care să facă ”surprize” de genul ăsta. Nu o să se trezească niciun bărbat pe lumea asta cu mine la ușă zicând: ”Hei, ai un copil!”. E o chestie asumată de ambele părți și ambele părți sunt foarte fericite”.

Reacţia soţiei fostului patron de la Dinamo nu a întârziat să apară.

“Noi avem o familie solidă şi ne iubim, iar femeia aceasta este o femeie de moravuri uşoare care nu ştiu ce urmăreşte. O zdeeanţă stearpă”, a declarat Alina Vidican, cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo, pentru Observator, de la Antena 1, după ce şi-a vizitat soţul la arest.

Alina Vidican este căsătorită cu Borcea din anul 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat, iar soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick, conform spynews.ro.

Valentina Pelinel și politicianul Cristian Boureanu s-au despărțit după șapte ani de relaţie. Cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să pună capăt clipelor minunate petrecute împreună.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X