Pariorii Eurovision dau VERDICTUL. Care sunt șansele reale ale României

Pariorii Eurovision dau VERDICTUL. Care sunt șansele reale ale României
Pariorii Eurovision dau VERDICTUL. Care sunt șansele reale ale României
Autor:

Seara asta aparține trupei Voltaj. Aceștia au promis celor de acasă un loc mai sus de locul doi, dar profesioniștii care au pariat bani grei în acest concurs sunt de altă părere.

„Nu am cunoscut pe nimeni care să cânte o piesă atât de tristă și să zâmbească atât de mult. Sunt sigur că unora dintre oameni le va plăcea, însă eu nu sunt unul dintre ei. Este păcat, pentru că videoclipul creează o atmosferă drăguță cu satele, munții și… aa… curtea cu bărci. Ceea ce este foarte straniu în legătură cu acest videoclip este faptul că pare a fi o rugăminte să fim drăguți cu românii. Se presupune că nu este îndreptată către UKIP (Partidul de Independență al Regatului Unit, n.r.), dar nu se știe niciodată”, a caracterizat prestația noastră un apreciat jurnalist de la publicația The Mirror.

Pariorii sunt însă mai duri. Reprezentanții României au întrecut așteptările la semifinala 1, calificându-se în finala Eurovision 2015. În ciuda acestei performanțe, la casele de pariuri, țara noastră este clasata pe locul al 21-lea, cu o cotă de 101 să câștige concursul. În vârful clasamentului se află Suedia, Rusia, Italia, Austria, Estonia, Belgia, Norvegia, Azerbaidjan, Slovenia și Georgia. .

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X