Pantofii vorbesc depre tine

Pantofii vorbesc depre tine
Pantofii vorbesc depre tine
Autor:

Pantofii sunt cel mai bun accesoriu al unei femei, iar fiecare gen de pantofi spune câte ceva despre persoana care îi poartă.

Pantofi cu toc mic -Aceştia sunt frăţiorii mai mici ai pantofilor stiletto. Ei ne spun că nu eşti obişnuită să mergi pe tocuri, dar că îţi doreşti şi de aceea eşti dispusă să încerci cu un toc mai mic. Îţi doreşti să cucereşti lumea, dar o faci cu paşi mai mici, pentru siguranţa ta.

Adidaşi-Eşti sportivă, şi pe lângă asta îţi place să fii comodă. Ai noroc pentru că poţi fi în trend fără probleme. Acum poţi accesoriza adidaşii cam cu orice tip de ţinută, fără să fii nevoită să arăţi că o obsedată de sport.

Balerini-Ce spun despre tine? Că eşti în pas cu moda, dar că îţi place să fii amuzantă şi drăgălaşă. Îţi place o ţinută lejeră, blugii skinny şi cămăşile lejere. Şi pantofi comozi cu care poţi merge oriunde şi oricât.

Bocanci-Este frig, este foarte frig! Şi ne mai spun că îţi place stilul tău prea mult pentru a te mulţumi cu o pereche de adidaşi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X