Panica in lumea manelelor! A fost batut, umilit si jefuit la o nunta. Adi Minune nu isi poate reveni din soc!

Un manelist cunoscut a fost luat la bătaie, iar agresorii i-au luat banii pe care acesta îi primise pentru dedicații. S-a întâmplat la o nuntă la care Adrian Minune a fost naș. Evenimentul fastuos s-a transformat, astfel, în cea mai urâtă amintire pentru miri, dar și pentru invitații lor.

Indragitul artist Adrian Minune a fost naș. Agresorul cântărețului este nepotul unuia dintre cei mai căutați infractori români. Surse din anturajul lui Mihăiță Piticu au dezvăluit că acesta ar fi fost angajat să cânte la petrecerea de după căsătoria religioasă a unui cuplu și, la un moment dat, manelistul a fost atacat de Romeo Argintaru.

Citește și:

Bătăușul nu s-a oprit doar la lovituri, el i-a luat și banii de dedicații pe care tot el îi dăduse victimei sale, potrivit spynews.ro, citat de cancan.ro.După bătaia încasată, Mihăiță Piticu ar fi vrut să facă public incidentul, însă, din motive știute doar de el, a renunțat. Romeo Argintaru ar fi nepotul lui Romeo Ursu, alias Boenică – un bărbat aflat pe lista celor mai căutați români și care este acum stabilit în Iordania, țară care nu are un acord de extrădare cu România. (foto cancan.ro)