Pamela Anderson socheaza din nou! Cand toata lumea credea ca s-a linistit, vedeta a reusit sa fie din nou in centrul atentiei. Motivul este incredibil!

Pamela Anderson și Jon Peters s-au despărțit după ce şi-au unit destinele în urmă cu doar 12 zile, potrivit The Hollywood Reporter .

Fosta vedetă „Baywatch” a cerut o „pauză”

Pamela Anderson și Jon Peters au fost soţ şi soţie doar două săptămâni, iar acum vedeta declară: „Am fost emoționată de primirea caldă a lui Jon şi de căsătoria noastră”, a spus Anderson, 52 de ani.

„Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi”, a scris Anderson.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Pamela şi Peters, în vârstă de 74 de ani, se pare că nu au depus încă certificatul de căsătorie de la nunta lor de la Malibu înainte de a anula lucrurile.

„Viața este o călătorie, iar iubirea este un proces”, a spus Anderson

„Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”. Iar acum, Peters se alătură unei lungi liste cu foştii lui Anderson. Fostul Playmate a trecut cel mai recent printr-o despărțire amară de vedeta din fotbal Adil Rami.

Are la activ cinci soţi

Ea a fost, de asemenea, la un moment dat legată de o altă celebritate cu părul alb – fondatorul WikiLeaks, Julian Assange – acum închis la Londra și așteptând extrădarea în SUA sub acuzația de spionaj.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori. Iar Jon Peters a mai fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbra Straisand cu care a avut o relaţie de 12 ani, apoi s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu M