evzmonden.ro Web analytics

(P) Trei pași simpli pentru un împrumut rapid

(P) Trei pași simpli pentru un împrumut rapid
(P) Trei pași simpli pentru un împrumut rapid

Un credit rapid este un tip de împrumut pentru care poți aplica online într-un mod facil și poți primi banii chiar în aceeași zi!

Acest tip de împrumut este adesea folosit ca supliment la venitul lunar. Cel mai adesea, persoanele apelează la aceste servicii pentru a-și achita anumite cheltuieli neprevăzute. Cu toate acestea, un împrumut rapid poate fi o modalitate riscantă de a face rost de bani, deoarece perioada de rambursare este de obicei scurtă, între 30 și 60 de zile.

Prin urmare, experții Matchbanker.ro – site-ul numărul 1 în compararea creditelor online din România – au pregătit pentru tine un scurt tutorial despre cum să aplici în siguranță pentru un credit rapid.

Urmând sfaturile de mai jos, poți obține credite rapide nebancare cu Matchbanker.ro în doar câteva minute, fără complicații.

Nu uita, este foarte important să-ți calculezi bugetul preliminar înainte de a lua un împrumut!

 Înainte de a aplica pentru un împrumut rapid online, trebuie să îți cunoști foarte bine situația financiară. Odată ce vei avea o idee asupra cheltuielilor tale zilnice, vei putea să planifici modul în care vei rambursa împrumutul. Poate că unele cheltuieli din prezent nu sunt chiar necesare și, renunțând la ele, vei putea să-ți plătești la timp datoria.

Descarcă-ți extrasul de cont bancar (din întreaga lună) și calculează un buget simplu la domiciliu, urmând trei pași simpli:

  1. Însumează toate veniturile

 Ia în calcul toate veniturile, nu numai salariul, ci și alocațiile în numerar pentru copil, indemnizația, bursa etc.

  1. Analizează toate cheltuielile

 Însumează-ți toate cheltuielile fixe, precum chiria și alte costuri de trai, transportul (combustibil, bilete etc.), asigurări, abonamente, etc. Dacă știi în avans că te așteaptă cheltuieli specifice în următoarea lună, ia-le pe toate în calcul.

  1. Redu suma cheltuielilor din suma veniturilor

 La final, din totalul veniturilor, scade suma tuturor cheltuielilor permanente. Diferența rezultată te va asigura că vei putea rambursa împrumutul.

Înainte de a lua o decizie, verifică toate condițiile de împrumut ale diferiților creditori.

 Oferta de împrumuturi online pe piața din România este una amplă, deci este important să verifici ratele dobânzilor și comisioanele aferente fiecărui credit. O opțiune este să analizezi manual fiecare creditor.

Cu toate acestea, dacă vrei să economisești timp, poți utiliza un serviciu inovator de comparare a împrumuturilor care, pe baza datelor inserate, va genera împrumuturi perfect adaptate nevoilor tale. Sistemul Matchbanker.ro va căuta cele mai potrivite oferte pentru tine și, gratuit, îți va genera o listă de împrumuturi cu descrieri clare.

Verifică toate costurile împrumutului!

 Asigură-te că ești la curent cu toate costurile creditului. Acestea includ nu doar rata procentuală anuală (DAE), dar și taxa inițială pe care creditorul o poate solicita, cât și consecințele întârzierilor la plată. De obicei, pe site-ul creditorului poți găsi informații despre acest subiect la secțiunea întrebări și răspunsuri sau odată cu oferta de împrumut.

Evită să iei mai multe credite simultan. Din păcate, există multe cazuri în care persoanele iau mai multe credite rapide, fiind atrași de aparenta gratuitate a acestora, însă ajung în final să piardă mulți bani.

Reține că împrumuturile rapide sunt gratuite numai dacă sunt rambursate la timp! În caz contrar, penalitățile pot fi foarte ridicate. Așadar, evită să te îndatorezi mai mult decât îți permite situația financiară!

Mai mult, o îndatorare peste posibilitățile tale te poate împiedica să iei un împrumut mai mare  ulterior. De asemenea, poți ajunge să figurezi în registrele pentru rău-platnici.

Cu toate acestea, poți solicita împrumuturi de la mai mulți creditori simultan, mărindu-ți șansa de a obține suma de bani dorită. Aplicarea pentru un împrumut nu te obligă să-l și accepți, având la dispoziție mai multe zile pentru semnarea contractului. Astfel, chiar dacă obții aprobarea de la mai mulți creditori, îl poți alege pur și simplu pe cel mai avantajos pentru tine.

Cu toate acestea, dacă știi că nu vei reuși să rambursezi împrumutul în timp de o lună, de ce să te mai îndatorezi? Gândește-te la o alternativă, cum ar fi un loc de muncă suplimentar sau un plan B. Administrarea adecvată a finanțelor personale este esențială!

 

 

Tags:
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X