Ozana Barabancea a postat cea mai ispititoare fotografie de până acum. Vedeta s-a dezbrăcat de inhibiții și le-a arătat tuturor formele. Este prima imagine în costum de baie de când a slăbit.

În plin sezon, multe vedete de la noi și-au etalat corpul la plaja. Așa a făcut și Ozana Barabancea care și-a postat pe Instagram prima imagine în costum de baie de când a slăbit.

Într-un costum de baie extrem de sexy, format dintr-o singură piesă, artista a demonstrat încă odată că se poate, chiar dacă artista a apelat la o operație de micșorare a stomacului.

Bineînțeles, nu au lipsit aprecierile, iar mulți dintre admiratorii săi au complimentat-o pentru felul în care arată acum.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

 

Reamintim că Ozana Barabancea a ajuns din nou pe mâna medicilor pentru micșorare bustului, după ce a trecut printr-o slăbire drastică. Artista a explicat de ce a apelat din nou la medicilor esteticieni.

„Nu este neapărat o operaţie grea. Eu nu am făcut decât cu binecuvântare această operaţie. Aveam dureri foarte mari de spate, de aceea a trebuit să micşorez puţin greutatea sânilor. Nu a fost neapărat o operaţie estetică. Nu a fost o fiţă! Nu sunt nici prima, nici ultima. Important e că am mers pe mâini bune. A fost o operaţie pentru sănătate, evident şi estetică. Mult mai mică (n.r. greutatea). Se simte. Gândeşte-te că eu am aproape 50 de ani. Eu altfel simt şi pun problema. Sunt ok, Doamne ajută! Nu şofez, sunt atentă, sâmbătă am concert, nu dirijez, dar voi cânta”, a mărturisit Ozana Barabancea, în emisiunea Răi da’ buni.