După ce Ovidiu Cuncea, mustăciosul simpatic care te amuza în diverse show-uri de televiziune, cunoscut mai ales ca partener al lui Dan Negru, dar şi al Roxanei Ionescu (”Mama Natura”), și-a ales un alt drum în viață, soția a ales să se separe total, înaintând cererea de divorț.

Îndrăgitul actor Ovidiu Cuncea și Cristina au divorțat în această vară, iar la scurt timp după acest moment neplăcut, actorul a acceptat situația.

,,Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină”, a mărturisit Ovidiu Cuncea, potrivit viva.ro.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

După divorț, cei doi copii ai actorului, de 20 și 21 de ani, au preferat să rămână alături de tatăl lor:,,Ne vedem seară de seară, mâncăm împreună dimineața, râdem, ne întrebăm ce am mai făcut. Eu cu Sară (fiica lui – n.r.) avem aceeași meserie ( ambii sunt actori – n.r). Ea joacă și la Teatrul Național. Avem multe lucruri comune. Copiii mei vor să mă vadă fericit. De Crăciun au vrut să stea mai mult cu mine, de Revelion, au stat numai cu mine. Vor să-mi fie bine”, a dezvăluit actorul..