Oțil a spus ADEVĂRUL! DEZVĂLUIRI incredibile despre relația lui cu Mihaela Rădulescu: „ Mă deranjează…”

Oțil a spus ADEVĂRUL! DEZVĂLUIRI incredibile despre relația lui cu Mihaela Rădulescu: „ Mă deranjează…”
Oțil a spus ADEVĂRUL! DEZVĂLUIRI incredibile despre relația lui cu Mihaela Rădulescu: „ Mă deranjează...”
Autor:

Deși nu mai formează un cuplu, Dani Oțil si Mihaela Radulescu au o relație specială. Realizatorul TV, în vârstă de 38 de ani, a vorbit într-un intrviu despre copilăria sa, despre experienţele sale de viaţă, dar şi aspectul care îl deranjează când este adusă în discuţie relaţia pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu solid, însă au ajuns la separare. În ciuda faptului că nu mai sunt iubiți, cei doi au rămas în relații foarte bune, după cum a mărturisit Dani Oțil într-un interviu pentru adevarul.ro.

„Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii. Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta. Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film”, a declarat Dani Oțil.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X