OSCAR 2017! Cine va face glume la cea de-a 89-a ediție

OSCAR 2017! Cine va face glume la cea de-a 89-a ediție
OSCAR 2017! Cine va face glume la cea de-a 89-a ediție
Autor:

OSCAR 2017! Cine va face glume la cea de-a 89-a ediții. Anul trecut, actorul de comedie american Chris Rock a fost prezentatorul celei de-a 88-a gală de decernare a premiilor Oscar, iar anul acesta, umoristul american Jimmy Kimmel va fi gazda următoarei ediții. Ceremonia marii sărbători a filmului va avea loc la 26 februarie 2017, au dezvăluit luni Variety și The Hollywood Reporter, principalele două publicații specializate în informații de la Hollywood, citate de EFE.

jimmy-kimmel

Jimmy Kimmel, prezentatorul show-ului de televiziune ‘Late Night With Jimmy Kimmel’, va fi pentru prima dată prezentatorul acestei  ceremonii.

Oscar 2017 va avea loc la 26 februarie 2017, iar Michael De Luca și Jennifer Todd vor fi producătorii galei.

De Luca, fost președinte de producție la Sony Pictures, DreamWorks și New Line Cinema, a obținut nominalizări pentru producția filmelor ‘Captain Phillips’, ‘Moneyball’ și ‘The Social Network’.

Iar Jennifer Todd este președintă de producție la Pearl Street Films, companie înființată de Ben Affleck și Matt Damon, unde a lucrat la ‘Live by Night’, noul film al lui Affleck ca regizor, care va fi lansat pe ecrane în decembrie, informează AGERPRES.

jimmy

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X