Orban, anunț de ultimă oră! Premierul critică dur intenția PSD de a ataca la CCR

Premierul Ludovic Orban a criticat deja intenţia PSD de a ataca la Curtea Constituţională procedura angajării răspunderii pentru proiectul de buget. El a explicat, într-un interviu la RRA, că într-o astfel de eventualitate intrarea în vigoare a bugetului de stat va fi amânată, cu consecinţe serioase asupra economiei şi instituţiilor publice centrale şi locale.

Orban, anunț de ultimă oră! E clar că ţara e blocată

„E clar că ţara e blocată până la adoptarea bugetului, pentru că în funcţie de adoptarea bugetului, de aici decurg adoptarea bugetelor companiilor, regiilor de stat, adoptarea bugetului autorităţilor locale. Deci răspunderea pentru neintrarea în vigoare a legii bugetului de stat va aparţine PSD. Dacă vor ataca la Curtea Constituţională, nu vor face altceva decât să amâne intrarea în vigoare a bugetului, să creeze o incertitudine extrem de mare atât în societatea românească, cât şi la nivel internaţional”, a spus Ludovic Orban, informează Rador.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

Reamintim că

Ludovic Orban este acuzat ca desconsidera bugetarii! Codrin Stefanescu a comentat declaratia premierului, dupa ca acesta a sustinut ca „bugetarii taie frunze la caini”. 

„Incredibil! A zis Orban cā bugetarii taie frunze la cāini! Aţi auzit aşa ceva? Frunze la câini! Adicā sunt nişte puturoşi care mānâncā banii statului de pomanā. Prin urmare, medicii, profesorii, poliţiştii, pompierii, funcţionarii publici ar cam trebui concediaţi urgent. Hai, sā avem o duminicā liniştitā!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Citeste continuarea…