}

Optează pentru momente de strălucire în noaptea dintre ani

Optează pentru momente de strălucire în noaptea dintre ani
Optează pentru momente de strălucire în noaptea dintre ani
Autor:

Sezonul festiv înseamnă vitrine spectaculos decorate, lumini şi globuri, dar şi o atmosferă glam care trebuie să se reflecte în haine şi accesorii. Această perioadă a anului îţi oferă libertatea nelimitată de a face „paradă” cu bijuterii opulente care să îmbine tradiţia cu modernitatea. Bijuteriile statement  reprezintă un trend în continuă evoluţie.

Încă de la finalul lunii noiembrie  trebuie să ne pregătim pentru Crăciun, Revelion şi party-uri corporate, alegând bijuterii elegante, cu un farmec discret, dar cu o strălucire aparte. Puţine dintre noi ne permitem diamantele, dar cristalele Swarovski rămân întotdeauna o soluţie mai puţin costisitoare,  de maximum efect.

Cerceii Pufi Chaton şi brăţara Pufi Round te duc cu gândul la fulgii pufoşi de zăpadă. Poartă-i la o ţinută  „all white” în care poţi combina denimul cu pulovere din mohair sau lâna pentru un stil chic , relaxat şi feminin.

Cerceii extravaganţi StarLight ce amintesc de strălucirea astrelor şi colierul masiv, Barbara Necklace pot accesoriza o rochie de seară din paiete strălucitoare, perfectă pentru noaptea dintre ani. Cerceii Grace Emerald şi Isaura, realizaţi din construcţii 3D de cristale Swarovski   vor completa o rochie de Crăciun din dantelă roşie.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X