Operațiune de salvare inedită. O cățelușă a fost salvată de angajații de la Evenimentul Zilei. Nimeni nu se aștepta că patrupedul să mai trăiască.

Operațiune de salvare inedită. Rena, un pui de câine aflată într-o stare critică a fost găsită pe stradă de câțiva angajați de la Evenimentul Zilei. Din dorința de a salva patrupedul, salvatorii au luat legătura cu Dan Valentin, un viitor medic veterinar, de la Asociația Phrosa’s Sanctuary.

Raspunzand apelului disperat al acestora, în scurt timp, Dan a luat cățelușa și a plecat de urgență la primul cabinet veterinar care i-a ieșit în cale. Acolo, după consultație au constatat ca era în soc hipotermic și imediat a fost pusa pe perfuzii. Tot aici i-au făcut si o ecografie în urma căreia medicii nu i-au dat prea multe șanse la viață bietului animal și au recomandat eutanasierea.

Citește și:

Refuzând să accepte ideea, viitorul medic veterinar Dan Valentin, a luat cățelușa și a dus-o urgent la un alt cabinet veterinar pentru o alta opinie si mai multe investigatii. Aici, la PET STUFF, a fost internată de urgență. S-a constat ca, in urma unei lovituri puternice, catelusa avea uretra sparta, iar cavitatea toracică era plina cu urina.

Citește continuarea….