Operațiile estetice au transformat-o total! Mihaela Rădulescu se numără printre cele mai frumoase femei din România. Însă ”diva de la Monaco”, care are o relație cu austriac austriac Felix Baumgartner, nu ezită să se lase pe mâna medicilor esteticieni ori de câte ori își dorește vreo îmbunătățire.

Operațiile estetice au transformat-o total! Pentru că timpul nu iartă pe nimeni și ridurile încep să-și facă apariția pe fețele fine ale vedetelor, Mihaela Rădulescu a făcut orice ca fața ei să arate impecabil și la 50 de ani, la 60 sau chiar la 70 de ani.

Nu că ar fi o crimă să faci mici „ajus­tări pe ici, pe colo…

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

În acest sens, ea a spus clar ce ”ajustări” și-a făcut: „Nu că ar fi o crimă să faci mici „ajus­tări pe ici, pe colo… Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a suc­cesului, până la urmă”.

Mihaela Rădulescu nu are grijă doar de chipul ei, ci și de trup. Pentru acest lucru, vedeta face foarte mult sport și are un regim de viață foarte strict.

„Nu-mi plac dietele şi nu cred în înfometare, dar am descoperit că-mi face tare bine câte o cură de detoxifiere, pe care încerc să o ţin câte o săptămână pe lună”, explica vedeta. „- suc de legume în fiecare dimineaţă (castravete, ginger, ţelină şi încerc să-l fac mai plăcut, adăugând şi un măr) – înlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug puţin ginger şi multă lămâie. – îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (aia grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi şi până la şolduri – stimulează circulaţia şi sistemul limfatic şi ca bonus, lasă pielea foarte fină. – mănânc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, beau apă şi iaurt lichid, dar numai între mese, nu în timpul lor. – nu mănânc decât un singur fel de mâncare (bine, asta fac în general, pentru că 2 feluri devin o capcană:)) – cu cel puţin 3 ore înainte de somn opresc orice poftă de mâncare şi „mă satur” doar cu ceaiuri fără teină sau apă. – adaug proteine la fiecare masă, ca să-mi menţin nivelul energetic şi să-mi ţin în ordine zahărul din sânge. – pentru că iarna pierdem energie ca să ne menţinem căldura în organism, e bine să alegem doar mese calde, nu reci, cu excepţia salatelor, dar care nu trebuie să ştie ce-i ăla sos”, a detaliat diva de la Monaco.