Olivia Steer si Andi Moiescu au luat DECIZIA! Anunt de ultima ora despre CASNICIA celor doi: “Dupa 15 ani de mariaj…”

Olivia Steer si Andi Moisescu formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul romanesc! Cei doi s-au cunoscut la Pro TV, s-au indragostit nebuneste si traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste 15 ani.

Recent, pe pagina sa de socializare, Olivia Steer a publicat o fotografie in care apare cu un buchet de flori imens in brate, purtand atat verigheta, cat si inelul de logodna. Imaginea a venit insotita de un mesaj scris in limba engleza:  “After 15 years of marriage, we still do”, insemnand: “După 15 ani de mariaj, noi încă o facem ” (n.r aniversarea), informeaza Voxbiz.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

Reamintim ca multi l-au taxat dur pe Andi Moisescu din cauza controversatelor pozitii ale sotiei sale, cum ar fi cele legate de vaccinuri, insa prezentatorul TV a stiut intotdeuna cum sa se tina departe de comentariile negative.

Andi Moisescu a sustinut-o intotdeauna pe Olivia Steer si nu a lasat-o niciodata singura in fata valului de acuzatii, luandu-i apararea ori de cate ori a avut ocazia.

“Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.

Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a declarat Andi Moisescu în cadrul unui interviu mai vechi, potrivit sursei mai sus mentionata.