De Sf. Ioan, Olivia Steer s-a gandit sa faca o urare, in care face referire la Ion Iliescu: ”La multi ani lui Ion Iliescu si celor ce-i poarta numele”.  Pentru ca gluma sa a starnit comentarii pro si contra in mediul online, sotia lui Andi Moisescu a revenit cu o completare a mesajului. 

”Râdeţi voi, râdeţi, dar va veni o zi în care BOR va cere santificarea lui Ion Iliescu, din două motive necesare şi suficiente: nu putrezeşte niciodată, iar in preajma lui se poate simţi mereu un miros suav de trandafiri („miasma sanctităţii”)”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Pentru ca postarea sa in care face referire la Ion Iliescu si BOR a fost aspru criticata, Olivia Steer a revenit cu un nou mesaj, precizand ca de-a lungul timpului a mai scos prieteni din lista sa.

”Câte reproşuri, câte bănuieli de la o caterincă nevinovată cu Ilici! Gluma nu viza BOR, ci îl viza pe Iliescu, iar BOR, lăudat fie numele lui, m-a ajutat să o construiesc, ca pe o catedrală mai mică, mai modestă. Aşa că vreau să îi mulţumesc public pe această cale BOR-ului, spre liniştirea sufletelor credincioşilor! În altă ordine de idei, cred că oricine ţine la libertatea sa de exprimare ar trebui să aibă relaxarea de a face glume pe orice subiect. Şi să aibă inteligenţa naturală de a lua cu titlu de inventar orice glumă, fără să se atace. Mai cred chiar că ar pica tare bine ca BOR să se ia singur la mişto – ar da tuturor dovadă de smerenie şi un semnal sănătos că nimeni nu devine fericit şi nici preafericit, decît atunci cînd se goleşte de prea mult ego. Şi prea mulţi bolizi. You know what I mean?!?”, fiind ultimul mesaj publicat de sotia lui Andi Moisescu.